خدمات فکرکده

گیم نت

در مجموعه فکرکده ،علاوه بر بردگیم بخشی به بازی های دیجیتالی اختصاص داده شده و انواع بازی های روز دنیا شامل این مجموعه میشه.

فواید ویدیو گیم

یکی از جذاب‌ترین تاثیرات مثبت بازی‌های ویدیویی به خصوص عناوین اکشن و شوتر، بهبود مهارت‌های دیداری و ادارکی است. به زبان ساده‌تر، تحقیقات مختلفی نشان می‌دهند که تجربه بازی‌های اکشن می‌توانند توانایی شما در «توجه انتخابی» را بالاتر ببرند و همچنین به شما این امکان را دهند تا اشیا بیشتری را به صورت همزمان ردیابی کنید.

سبک‌های مختلف بازی‌های ویدئویی را بر اساس نوع گیم پلی آن دسته بندی می‌کنند و‌این که یک بازی چه نوع سبکی داشته باشد به نوع چالش‌های موجود در آن بستگی دارد.

سبک اکشن (Action Games)

سبک اکشن مهمترین سبک بازی‌های رایانه‌ای است که خود شامل چندین زیر دسته می‌باشد. در‌این نوع بازی‌ها تاکید بر چالش‌های فیزیکی است که یک بازیکن باید عکس العمل‌های مناسب را نسبت به چیزی که می‌بیند در زمان‌های مختلف نسبت به بازی داشته باشد.

سبک ماجراجویی (Adventure Games)

 در‌ سبک ماجراجویی چالش‌های زمانی و سریع وجود ندارد و بازیکن در تبادل با محیط و دیگر افراد موجود در بازی پازل‌های مختلفی را حل کند.‌ این گونه بازی‌ها برای کسانی که نمیخواهند فشار زیادی از لحاظ زمان و عکس‌العمل‌های زیاد بر روی آن‌ها باشد مناسب است. معما‌ها و پازل‌های موجود در‌ این بازی‌ها می‌تواند به صورت نوشتاری و یا گرافیکی باشد و حتی در مواقعی به صورت سینمایی است

سبک ماجراجویی – اکشن (Action –Adventure)

همانطور که از نام‌این سبک پیدا است‌ این نوع بازی‌ها‌ ترکیب دو سبک ماجراجویی و اکشن هستند که در آن‌ها هم پازل‌ها و معما‌های گوناگون وجود دارد که با تیر اندازی و نبرد‌های اکشن‌ ترکیب شده است. در‌این بازی‌ها معمولا باید هم وسایل گوناگون و هم اسلحه‌های مورد نیاز خود را جمع آوری کنید. سری آنچارتد(Uncharted) در‌این نوع سبک هستند.

سبک نقش آفرینی (Role Playing) در‌این سبک از بازی‌ها که به اختصار نیز نامیده می‌شود هر بازیکن کنترل یک شخصیت را در دست دارد که باید با انجام ماموریت‌ها و مبارزات مختلف شخصیت خود را پیشرفت دهد که در طی‌این مسیر مهارت‌های مختلفی را نیز کسب می‌کند. دنیای بازی‌ این سبک بازی‌ها معمولا بسیار بزرگ می‌باشد که باعث می‌شود زمان تمام کردن‌ این بازی‌ها بسیار زیاد باشد و گاهی حتی به صورت پایان ناپذیر است.‌ این سبک معمولا با سبک‌های دیگر نیز‌ ترکیب می‌شود که سبک‌هایی مانند اکشن نقش آفرینی یکی از آن‌ها است. سری بازی‌های جادوگر (Witcher) و یا فاینال فانتزی (Final Fantasy)در‌این سبک هستند.

سبک شبیه سازی (Simulation)

این سبک از بازی‌ها به صورت شبیه سازی یک شغل خاص و یا حتی شبیه سازی کل زندگی می‌باشد. بازی‌هایی که در آن‌ها شما در نقش یک کشاورز و یا راننده قطار ظاهر می‌شوید که باید کارهای روزمره مربوط به آن شغل را انجام دهید.

این گونه بازی‌ها نیازمند حرکات سریع و سخت نمی‌باشد و طرفداران خاص خودش را دارد. سری بازی‌های سیمز(SIMS) از معروف ترین های این سبک هستند. 

سبک استراتژی (Strategy Games) تمرکز‌ این گونه از بازی‌ها برنامه ریزی و مدیریت برای به دست آوردن پیروزی می‌باشد. دید‌ این سبک از بازی‌ها معمولا از بالا می‌باشد که در آن کنترل یک سری نیرو و یا کشور را در دست دارید. بازی‌های دفاع از برج (Tower Defence) که در آن‌ها با استفاده از ساخت و ساز از پیشروی نیروهای دشمن جلوگیری می‌کنید نیز در‌این سبک هستند. سری بازی‌های تمدن (Civilization) از معروف‌ترین بازی‌های‌این سبک است.

سبک ورزشی ( Sports )

در‌ سبک ورزشی یک رشته ورزشی خاص شبیه سازی می‌شود که در آن با یک فرد دیگر و یا هوش مصنوعی به مبارزه و رقابت می‌پردازید. بازی‌های مسابقات ماشین (Racing) و دیگر بازی‌های ورزشی مانند  و  نیز در‌این سبک هستند. بازی‌هایی مانند (FIFA)نیز در این سبک هستند  

پیمایش به بالا