خدمات فکرکده
گیم نت
در مجموعه فکرکده ،علاوه بر بردگیم بخشی به بازی های دیجیتالی اختصاص داده شده و انواع بازی های روز دنیا شامل این مجموعه میشه.
فواید ویدیو گیم
سبکهای مختلف بازیهای ویدئویی را بر اساس نوع گیم پلی آن دسته بندی میکنند واین که یک بازی چه نوع سبکی داشته باشد به نوع چالشهای موجود در آن بستگی دارد.
سبک اکشن (Action Games)
سبک اکشن مهمترین سبک بازیهای رایانهای است که خود شامل چندین زیر دسته میباشد. دراین نوع بازیها تاکید بر چالشهای فیزیکی است که یک بازیکن باید عکس العملهای مناسب را نسبت به چیزی که میبیند در زمانهای مختلف نسبت به بازی داشته باشد.
سبک ماجراجویی (Adventure Games)
در سبک ماجراجویی چالشهای زمانی و سریع وجود ندارد و بازیکن در تبادل با محیط و دیگر افراد موجود در بازی پازلهای مختلفی را حل کند. این گونه بازیها برای کسانی که نمیخواهند فشار زیادی از لحاظ زمان و عکسالعملهای زیاد بر روی آنها باشد مناسب است. معماها و پازلهای موجود در این بازیها میتواند به صورت نوشتاری و یا گرافیکی باشد و حتی در مواقعی به صورت سینمایی است
سبک ماجراجویی – اکشن (Action –Adventure)
همانطور که از ناماین سبک پیدا است این نوع بازیها ترکیب دو سبک ماجراجویی و اکشن هستند که در آنها هم پازلها و معماهای گوناگون وجود دارد که با تیر اندازی و نبردهای اکشن ترکیب شده است. دراین بازیها معمولا باید هم وسایل گوناگون و هم اسلحههای مورد نیاز خود را جمع آوری کنید. سری آنچارتد(Uncharted) دراین نوع سبک هستند.
سبک شبیه سازی (Simulation)
این سبک از بازیها به صورت شبیه سازی یک شغل خاص و یا حتی شبیه سازی کل زندگی میباشد. بازیهایی که در آنها شما در نقش یک کشاورز و یا راننده قطار ظاهر میشوید که باید کارهای روزمره مربوط به آن شغل را انجام دهید.
این گونه بازیها نیازمند حرکات سریع و سخت نمیباشد و طرفداران خاص خودش را دارد. سری بازیهای سیمز(SIMS) از معروف ترین های این سبک هستند.
سبک ورزشی ( Sports )
در سبک ورزشی یک رشته ورزشی خاص شبیه سازی میشود که در آن با یک فرد دیگر و یا هوش مصنوعی به مبارزه و رقابت میپردازید. بازیهای مسابقات ماشین (Racing) و دیگر بازیهای ورزشی مانند و نیز دراین سبک هستند. بازیهایی مانند (FIFA)نیز در این سبک هستند